Lifestyle

Super recept na sladké brambory

„Genius jako přílohu; dost chutné, že je hvězda přehlídky“

Složení

4 velké sladké brambory,

očištěny olivový olej

mořská sůl 8

8 plátky z vyššího welfare uzené anglickou slaninou,

volitelně 125 g Monterey Jack nebo sýr čedar 4 jarní cibulky, zdobené 1-2 čerstvé červené papriky

zakysaná smetana

Metoda
Naše chovatelské potřeby dopřejí vaším mazlíčkům nejvyšší péči.
Nastavit grilování na teplo kaňonu techniky tím uhlí na opačných stranách grilu, aby se dva tepelné stěny – to vytvoří části horké, přímého tepla na stranách, s nepřímým, chladnější oblasti, ve středu, aby vaše maso dostane konzistentní teplo po celý kuchaře. Zakryjte víčkem a nechá se ohřát jako venkovní peci – chcete teplotu kolem 175 ° C / 345 ° F. Třít sladké brambory po celém s mrholení oleje a dobrou špetkou soli. Místo na střední části grilu, zakryjte víčkem a pečeme přibližně 1 hodinu, dokud nezměkne uprostřed a ostrý na vnější straně. Mezitím, smažit slaninu (pokud používáte) na zvláštní pánvi přes vysoké teplo (můžete to udělat na varné desce) do zlatova a křupavé, pak zrušil na pozdější dobu. Rozdělte brambory otevřené, drobit do slaniny (pokud je používáte) a rošt přes sýr. Návrat do nepřímého tepla na grilu po dobu dalších 5 až 10 minut s víkem, nebo dokud se nerozpustí sýr. Najemno nakrájejte jarní cibulkou a chilli potom je posypeme brambory, podáváme s lžícemi zakysanou smetanou a pozře.