Lifestyle

Jednoduchý flatbreads

„Hnětení těsta, aby se to flatbread recept je zábavná a velmi oblíbeným úkol pro ty nejmenší. „

Metoda Přidejte všechny ingredience flatbread do mísy a smíchejte se lžící, pak použijte čisté ruce pohladit a přivést všechno dohromady. Prach čistý pracovní plochu s moukou, poté vysypte těsto. Hníst po dobu jedné minuty nebo tak, aby to všechno dohromady (nejedná se o tradiční chléb recept, takže není nutné ji hníst vážný – právě dost času, aby vše dohromady). Těsto vložte do posypem-poprášené misky a zakryjte desku, nechte stranou. Pokud se dělat česnekovým máslem: oloupejte stroužky česneku a rozdrtit s česnekovou drtiče. Pick bylina listy na prkénku a najemno nasekejte, odhazovat stonky. Rozpustíme máslo v malé pánvi na mírném ohni, pak míchejte přes česneku a nasekaných bylinek, poté zrušil. Prach čistou pracovní plochu a váleček s moukou, poté rozdělit těsto na polovinu, pak se rozdělí každou polovinu na 6 stejně velkých kousků (zhruba o velikosti golfového míčku). S rukama, Pat a zploštit těsto, pak použít váleček na zavedení každého kusu do 12cm kolech, zhruba 2 mm až 3 mm silná. Použijte nůž na snížení 6 řádky do středu každého kola, takže asi 3 cm na každém konci. Položte grilovací pánev na vysokou teplotu, pak ještě jednou horko, vařit každý z nich za 1 až 2 minuty na každé straně, nebo dokud bar značená a nadutí, soustružení s kleštěmi. Potřete flatbread světem s herby česnekovým máslem, jak přijdou mimo pánev, pak hromadí na servírovací desky takže si každý může kopat a pomoci sami.