Lifestyle

Vynikající mrkvový dort

Předehřejte troubu na 180C / Gas 4 / fan 160C. Ropa a linka základna a boky o 18 centimetrů čtverečních dort cín s papírem na pečení. Nejjednodušší způsob, jak to udělat, je snížit dva dlouhé proužky na šířku cínu a dát každému proužek příčně, zahrnující základnu a boky cínu, s dvojitou vrstvou v základně. Tip cukr do velké mísy, zalijeme olejem a přidáme vejce. Lehce promíchejte s dřevěnou lžící. Vmíchejte strouhaný mrkev, rozinky a pomerančovou kůrou. Smíchejte mouku, sodu a koření, pak prosít do mísy. Lehce promíchejte všechny ingredience – když je všechno rovnoměrně sloučil přestaňte mixovat. Směs bude docela měkký a téměř rýma. Nalijte směs do připravené formy a pečeme 40- 45 minut, dokud se cítí pevný a pružný, když jej stisknete ve středu. Ochladí se v plechovce po dobu 5 minut, pak zase to, sloupněte papír a vychladnout na mřížce. (Můžete zmrazit dort v tomto bodě). Porazit spolu polevy ingredience v misce do hladka – chcete námrazy asi jako rýma jako jediný krém. Nastavte dort na servírovací talíř a směle mrholení námrazy tam a zpět v diagonální čáry přes vrchol, nechat ho okapat po stranách ..